Ziua Nefericirii

Cand am mai spus in diverse randuri ca asa-numitii cercetatori britanici se plictisesc, nu era absolut nici o urma de ironie. Incep sa cred ca-i adevarul gol-golutz. Isi gasesc sa cerceteze orice tampenie, de la formula picioarelor/fundului perfecte, la barbatul perfect si muuult muuulte altele. Acum a aparut o alta minunatie. Au declarat ziua de 21 ianuarie, drept cea mai trista zi din an. Un fel de Ziua Internationala a Nefericirii. What a bad joke. Bine macar ca si-au ales o zi de luni. Mda... whatever. Dar uite criteriile dupa care au facut mirifica alegere: e frig, Craciunul e departe si oamenii incep sa-si plateasca datoriile facute in timpul sarbatorilor. Ah, si inca o chestie, ca sa para ceva serios si documentat. Au verificat ei, si cele mai multe sinucideri care au avut loc de-a lungul timpului ghici cand s-au intamplat? Pe 21 ianuarie. Wow!
Mama ce se plictiseste lumea. Mai bine puneti geana peste geana si dormiti.

Comments

Bogdan said…
E posibil să fie o fărâmă de adevăr. Am fost pe 21 într-un club de jazz şi a fost proiecţie de film - Conversaţia de Francis Ford Coppola - un film care, dacă te prinde, te face ulterior să te sinucizi :)
Ah! :)) Era acolo o tipă care-şi serba ziua de naştere. Cum o fi să fii născut în cea mai tristă zi din an? (sigur, în cazul ei îşi înecase necazul într-o sticlă de roze)
purliv said…
Vreau si eu in club de Jazz. Sau Blues. Adica sa am cu sau pe langa cine merge. Cine, cum si ce esti?

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)