Trei puncte se termina, totusi, intr-un punct

Se zice ca totu-i trecator si gandindu-ma la faptul ca oamenii sunt trecatori si totul vine de la noi si tine de noi, e logic si o concluzie normala ca TOTUL sa fie trecator. Pe de alta parte, uneori am impresia ca unele lucruri sunt imanente. Uneori, doar, poti sa le imbraci frumos si sa le pui la inaintare. But let's not joke about it, we fake it. In momentul de fatza...
Si cu trei puncte face pauza si blogul asta. Pentru ca trei puncte si cuprinde. Asa... pur si simplu. Pana data viitoare. Pana atunci I won't fake it. I'll play it real.

Comments

purliv said…
... si in coltul dreapta sus, cele trei puncte de vedere, dupa o competitie poate oarba, sau dezinteresata, sau focalizata s-au clasat pe pozitii distincte, delimitate indiscutabil de numarul de pixeli ramas de la ultimul dintre punctele de suspensie pana la marginea dreapta a coloanei din mijloc. trei puncte formeaza (conform pozitionarii de mai sus) un triunghi, care se poate inchide in sine in punctul de intersectie al bisectoarelor, sau in cel al medianelor, sau poate extinde fiecare latura, in fiecare directie, creand cel putin 6 universuri infinite pe care te poti juca cu alte 2, 3, 4, 5 puncte ...
Tzuni said…
Poate niste puncte de sprijin. Pentru ca sa nu vorbesc in aer, cu mine, ma gandeam ca-i mai ok sa vorbesc aici. Apoi, m-am gandit iarasi si am zis ca o sa vorbesc pe un caiet, cum faceam mai demult... Dar m-am prins prea mult de tastatura si parca imi aluneca pixul din mana... si-i trist. Pana la urma, poate o sa recurg iar la blogul asta. Ma deranjeaza doar ca sunt persoane care luau totul indreptat asupra lor, cand eu de fapt vorbeam cu mine.
purliv said…
Am citit tentativa de revenire la caiet. Dar a fost o nostalgie care nu-si mai avea rostul practic in economia acestui blog (poate din cauza trecerii timpului) si a fost primul semn de renuntare (perceput de mine). al doilea a fost (fatalmente) "aniversarea" de un an a blogului, care a fost glaciala, si in consecinta, si urarile au fost la fel.
iar in ceea ce priveste persoanele care se implica prea mult, asta trebuie sa ti-o asumi, e viata ta, e blogul tau, dar un lucru e sigur: altii pot defula pe acest blog, dar tu nu poti refula pe el, pentru ca tu il conduci. asa cum soferul unei masini, care conduce pe serpentine, le savureaza la maximum, singura ta legatura cu cei care vomita in spate si pe scaunul din dreapta este datoria ca le-ai pus la dispozitie pungi.
da.. si piticii de pe creier se mirau foarte tare ca nu mai pot sa faca un credit pentru orice... hai tzun... ma streseaza diminetile in care nu am ce citi la tine pe blog... si trecand peste asta sunt sigur ca agendele noi nu vor mai ramane in grija mea... apuca-te si scrie si lasa-te de prostii.. dau o bere :P
Tzuni said…
Bineinteles ca agendele noi nu vor mai fi in grija ta. Diminetile sunt stresante oricum. Si puteai sa dai si tu un vin... un masaj. Stii ca bere nu beau
dau ma si vin si masaj... dau ce vrei.. dau si atat...
Anonymous said…
Bine ca l-ai inchis. Cu cateva zile inainte i-ai schimbat si grafica deci probabil a fost o decizie de moment. Intr-adevar trebuia inchis pt ca devenise in unele momente prea neintersant si de batut campii si nu mai zice ca era pt tine ca s-a nascut din vanitatea de a demonstra ceva poate un oarecare talent literar altfel nu era in vazul lumii decat postum (nici nu vreau sa aud alta explicatie in privinta asta ca ar fi clar ca minti). Pacat de "admiratorii" tai acum o sa trebuiasca sa-ti faca complimete doar pt fizic daca ii privezi de partea ta intelectuala si din niste oameni cu bune intentii or sa devina niste libidinosi.
Tzuni said…
Pai tocmai dc era neinteresant si de batut campii, nu ar mai fi trebuit sa tot intrii (pentru ca intrai zilnic, btw - uite, ca mai verific si eu unele chestii). Si nu trebuie sa-mi demonstrez nici un oarecum talent literar. Ar fi oarecum amuzant. Si admiratorii mei, cum ii numesti tu, daca ai fi fost atent la toate commenturile, ti-ai fi dat seama ca nu sunt oameni care-mi fac complimente cu un anumit sens, pentru ca printre ei se numara verisori, persoane in varsta si cu diverse ocupatii si vieti bine infipte in realitate. Si partea cu "ii privezi de partea intelectuala...." well, zi-i cinism... aciditate, sau cum vrei tu (adica poti sa-ti definesti atitudinea din spatele ideii). In plus, daca sunt oameni ok nu devin peste noapte libidinosi, iar daca incep sa-mi faca complimente referitoare dpdv fizic, atunci e clar ca erau libidinosi de la bun inceput si oarecum jalnici.

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)