Culmea stupizeniei: A nascut tripleti la 16 ani!

Andreea Mihaela Darabas, o fata de 16 ani din Targu Jiu a nascut zilele trecute tripleti. Saraca de ea, a vuit toata presa. Bine ca nu i-au zis ca-i super-mama. Don'soara asta traia cu fratele ei, maica-sa si concubinul acesteia intr-un camin de nefamilisti si acum a primit de la stat o locuinta in acelasi bloc. Si iar saraca de ea ca nu are bani. Si ca tatal nu vrea sa-si recunoasca plozii. Si, iar saracuta si eroina, ca renunta momentan la studii. Care studii vere? Daca voia sa se tina de studii nu se apuca de turnat copii. Am inteles ca e un caz mediatizat mai ales pentru ca-s trei. Baieti sanatosi picati, spre dezavantajul lor, in mijlocul unei familii dezorganizate si de mai toata jalea. Ce-i asa special? De fapt e trist ca nu-i special pentru ca in loc sa-si vada de comentarii copiate la romana de prin culegeri si compozitia azotului, copiii se pun pe facut copii. Si cititorii tembeli cumpara ziarele sa o vada pe aceasta tanara mama si pe-ai ei prunci. Parca si vad bunicutele adunate prin statiile de autobuz cum ii plang de mila. Saraca de ea. Fata draga, daca nu ai avut minte, acum suporta consecintele. Din pacate consecintele sunt suportate si de copii. Da' lasa ca a devenit o mica vedeta si, mai stii, poate se duce Becali si-i pune mana in cap si-i arunca niste bani ca sa le cumpere scutece la plozi. Da' subiecte sa fie si tipografia sa mearga, ca hartie de sters la fund gasim.
Pe bune daca nu-i enervant. Incotro ne indreptam? Familii dezorganizate, fete proaste, copii sortiti unei vieti de mai bine ar fi fara si minti luminate care se induioseaza in fata stupizeniei. Or fi simpatici aia mici, treaba lor, dar mama lor tot fara nici un dumnezeu ramane. La cat mai multe situatii de genul asta. Poate urmatoarea mama o sa aiba 14 ani si cvadrupleti sau, mai stii, un nou record. 10 dintr-o lovitura. Sa ne inmultim ca iepurii si sa crestem negativ IQ-ul mirobolantei noastre patrii. Tanara mamica ar fi meritat o mama buna de bataie din partea mamei ei care sa o duca de manuta la scoala si sa ii scoata din cap tampeniile. Dar, pana la urma, nici maica-sa nu pare ca stie multe.
Nu mai stiu cine folosea des expresia "e strigator la cer!". Dar asta e si-mi pune nervii pe bigudiuri. Te doare mintea. Dar lasa ca-i semn bun. Inseamna ca inca o ai.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)