Despre perfectiune. Blonzi sa fim. La suflet.

Din randul studiilor cu scop stupid si rezultate asisderea (ceea ce ii incadreaza automat si pe participanti in aceeasi categorie de neuroni teoretici si lipsiti de practica) a mai aparut ceva. Ca de prea multa vreme nu am fost luminati cu sclipirile perfectiunii (pentru ca studiile astea implica de obicei o perfectiune in cine stie ce domeniu sau aspect al vietii). De data asta (sau SI de data asta, ca nu e prima si nici nu va fi ultima) s-a descoperit cum trebuie sa fie femeia perfecta.
Cica ea, fiinta suava si blajina, trebuie sa fie blonda. Si cu si fara subinteles. Mai direct, cei peste 60.000 de masculi experimentati si cu opinii bine conturate au ajuns la concluzia ca femeia perfecta:
-e blonda si are parul lung
-are ochii albastri
-e scunda
-nu bea, dar adora sa mearga prin cluburi
-are salariu de aproximativ trei ori mai mic decat al lui
-ii plac animalele de companie
-e optimista
-are locuinta proprie
-nu trebuie sa fie ironica
-nu trebuie sa fie desteapta

Daca ar fi sa tragem o liniuta (nu linie pentru ca cerintele sunt subtirele) se rezolva cu o papusa gonflabila. Problema ar fi ca nu iti poti da seama daca ii plac animalele de companie, dar vezi ce zice cand ii faci cunostinta cu cainele tau/pisicul tau sau ce alt animal ai. Daca e hamster, ai totusi grija, s-ar putea sa se piarda. In ea.

In rest, toate bune si frumoase. Ca doar si ele s-au gandit sa le raspunda lor. Si-au zis ca ii vor cu Mercedesuri, case la tara (a se citi vile) si salarii pe masura. Nu stiu pe masura cui. Poate a parului lor blond, ca doar trebuie sa fie lung. Desi salariul nu trebuie sa fie lung ci mare. Iar cand vine vorba de marimi disputa nu se mai termina, asa ca o sa termin eu. Adica o sa pun punct acestui post mirobolant despre perfectiunea vazuta dintr-un unghi atat de facil incat ma apuca plansul ca nu stiam mai de demult ce usor e sa fii perfect.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)