Barbatii mor... din dragoste :))

Uite ca cercetatorii s-au plictisit iar si-au facut niste... cercetari interesante. Dar, mai interesant decat cercetarile interesante e rezultatul: se poate muri din dragoste! Si, faza cea mai spumoasa e faptul ca mai ales barbatii sunt afectati in asa hal incat pot sa... :D Super tare si din experienta mea, care nu-i vaga dar e foarte concreta si reala, pot spune ca-i asa. Barbatii chiar sufera mai mult. Mai mult decat mine cel putin si avand in vedere ca-s femeie ... q.e.d.
Deci... beware... daca nu esti cuminte sau ma plictisesc, in curand e posibil sa mori de-a dreptul. Forever. 6 feet under. R.I.P.
Pe bune daca nu e super penibil si penal. Pai... sincer. Asa cum am zis si nu, nu sunt prea realista sau gandesc prea mult sau whatever. Suntem oameni si ne putem controla sentimentele, trairile samd. Pe bune Cu greu, uneori, dar se poate. Cum sa mori din dragoste? Sau cum sa mori asa... dintr-o chestie de genul asta? Eu inteleg ca starea psihica influenteaza sau chiar declanseaza multe afectiuni, dar... totusi.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)