...

Asta-i post public privat, cu dedicatie directa.
Ma gandeam la inca o modalitate (pentru ca-s multe, n-are rost sa le insir) prin care omul e un fel de Dumnezeu mai mic si limitat dar, totusi Dumnezeu, pentru ca reuseste sa stabileasca el evenimente. Sa dea nasteri si sa puna puncte. Sa zicem ca vrei sa faci ceva... nu stiu, ceva ce ti-ai dorit de 30 de ani. Sa vizitezi piramida lui Kheops. Si-ti stabilesti tu o zi acolo, o zi fixa si exacta. O data pe care o alegi special pentru a o asocia intotdeauna (sau cel putin pentru mult timp) cu evenimentul respectiv. Nu stiu de ce mi s-a parut mie asa... un act dumnezeiesc. Poate nu-i. Poate... e... Si din poate in poate, mergand asa... incercand sa ocupi cat mai mult din latimea drumului ajungi sa calci mai mult asfalt decat iti trebuie sau vrei sau...
Bineinteles ca asta se incadreaza la posturile sau discutiile mele din care nimeni nu intelege nimic. Doar ca atunci cand trebuie sa iei decizii mari si grele, cand omori pentru ca sa traiesti pentru ca tocmai tu ai dat din greseala viata... atunci... atunci ce? Doar ma gandeam ca, intr-un fel sau altul, ziua de azi se poate transforma intr-o fractiune de secunda, intr-o zi dintr-aia despre care vorbeam mai sus. Despre decizii si concluzii. Si nu intr-un mod funny ci asa, tragic si conformist. But a man has to do what a man has to do.
Cu conditia sa nu citesti printre randuri, kid, o sa intelegi. Si cand o sa te faci tu mare, poate sa o vezi lucrurile altfel. Si-mi pare rau, anticipativ, pentru ceea ce o sa zic... si tardiv pentru ceea ce nu am zis pana acum.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)