"Avea carnea tare si rece" Pamant, Sex, Moarte

Sexul e cea mai bine vanduta marfa. Si poate a fost din toate timpurile. Nu e tabu in aproape orice forma s-ar manifesta. Poate din plictiseala, poate din cauza unei probleme psihice sau poate pur si simplu.. unii vor sa faca sex cu mortii. Si asta se cheama necrofilie. Asa le vine lor. Sau poate doar vor un partener extraordinar de pasiv. Povestea de mai jos se incadreaza la necrofilie pentru ca are legatura cu un mort, dar nu e necrofilie "ca la carte". Sa purcedem...

1. Era frumoasa...

Plictisit, intr-o dimineata tarzie cand isi bea cafeaua in bucataria infecta si incerca sa traga dintr-o tigara ajunsa demult la filtru, un tanar din Wisconsin, rasfoia dezinteresat ziarul gasit in fata usii. Pagina dupa pagina, nimic care sa-i atraga atentia. Miros de tus, litere marunte. La un moment dat, in timp ce casca aratandu-si dintii ingalbeniti de la tutun, cafea si alcool, a vazut o poza. O tanara frumoasa, blonda, cu parul ondulat, asa cum sunt printesele in povestile nesuferite pe care i le citea bunica-sa cand era copil. Atunci i-au venit in minte chestii frivole si feministe care tineau de dragoste la prima vedere. Trebuia sa o aiba. Trebuia sa o simta. Trebuia sa isi stinga cumva, nu stia cum, flacara care i se aprinsese in piept (probabil unde e localizat sufletul... sau inima... sau amandoua) si sa scape de erectia care se ridicase in mod ridicol in boxeri.

... si moarta
Tipul asta de 22 de ani, Nick Grunke, cu parul soios si nespalat, atarnandu-i deranjant peste ochi se indragostise subit de o... moarta. Da, pentru ca Laura Tennessen, fata lui cu par balai, murise intr-un accident de motocicleta, iar poza pe care o vazuse era la rubrica de anunturi mortuare.
Cateva ore mai tarziu, dupa un dus facut in graba, si-a tras o pereche de pantaloni si-un tricou cu pete de cafea (?!) si-a mers sa le povesteasca fratelui sau, Alex, si unui prieten, Dustin Radke, ce patise. Cum se indragostise ca un bou, gingasul de el, de o fata moarta. Cu carnea tare si rece. Cu ochii aproape inchisi, ca si cum ar savura intreaga placere. (Bolnav, nu?)

2. Planul

Dupa o saptamana de tristete, prieteni de nadejde, cei doi i-au reinviat speranta. Iubirea lui nu-i una imposibila.

Plan de actiune:
- o cutie de prezervative
- doua lopeti
- un cearsaf

3. Pamant, moarte si sex

Seara se lasa parca bolnava, in asteptarea celor care urmau sa se intample. Poarta cimitirului scartaia incet in bataia vantului. Luna atarna lesinata, ca o buca uitata pe cer. Aerul mirosea a pamant, a moarte si a sex. Au inceput sa sape pamantul care nu se-asezase inca bine, ca si cum ar fi asteptat noaptea in care el si ea urmau sa puna o punte intre viata si moarte. Sapau rapid, gafaind puternic, parca antrenandu-se pentru gemetele de mai tarziu.
Undeva pierdut prin intuneri se mai afla cineva. Paznicul cimitirului, trezit din somn de zgomotele stinse care se-auzeau de undeva dintre morminte. Cum n-avea teama de fantome, varcolaci si alte-asemenea, s-a dus sa vada ce-i. I-a pandit cateva minute pe baieti, ascuns dupa un copac. Asa ca un hot. A vazut despre ce-i vorba. Nu ca ar fi inteles cu de-amanuntul despre ce-i vorba. A sunat la politie.


In noaptea macabra, sirenele politiei au spat dintr-odata basmul. Tanarul frustrat, poza din ziar, buzele reci, sange intrat in putrefactie curgandu-i din ureche... Toate amanuntele sinistre intrau la loc in pamant, acolo unde le era de altfel si locul. Nick, Alex si Dustin, murdari pe maini de pamantul moale, cu tricourile asudate si visele zdrobite se aflau in masina politiei. In buzunarul stang al blugilor lui Nick era cutia cu prezervative. Il simtea. Parca-i intra in carne, ii strapungea piciorul, nu-l lasa sa-si vada de gandurile lui. "Ai lasat-o sa se duca. Planul marsav ti-a fost pus la pamant... ironic, nu-i asa?"


4. Nu pot fi condamnati

Prost-dispus dupa cearta pe care o avusese cu nevasta-sa inainte sa plece spre tribunal, judecatorul a tunat grav, vorbele rasfrangandu-i-se ca mici bumerange de peretii reci ai incaperii: "Nu-i putem acuza de necrofilie intrucat in Wisconsin nu exista lege care sa condamne aceasta fapta. Vor lua o amenda pentru c-au sapat mormantul si-au dezgropat-o."


5. Acum da

Dupa aproape doi ani, cei trei tineri isi vor primi pedeapsa. Exista lege, desi oarecum intoarsa pe dos. Vor fi acuzati ca au vrut sa faca sex cu o persoana care nu si-a dat consimtamantul.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii