Intrebari

Si e timp prea repede sau prea incet, pudrat aiurea cu vise si idei. Cu sau fara amintiri. E absurd, pentru ca fara amintiri nu are cum sa fie. Intrebarea e cum sa le sortezi: frumoase, urate, indiferente. Naiba stie. Si poate nici nu mai conteaza cand vine asa un val cateodata si ti le da peste cap. Alea frumoase devin incerte, alea urate raman urate, alea indiferente raman indiferente. Macar sunt constante :)).
Ma intrebam recent - recent adica azi... ieri - cum e pentru copiii aia mici sa invete sa mearga in picioare, sa vorbeasca si sa faca ei tot ceea ce fac. Cred ca trebuie sa ai o forta incredibila in corpul ala mic. Dupa ce te faci mare, toata forta asta nu numai ca se imprastie in tot corpul, dar se si dilueaza sau dispare cu totul. Cine sa stie? Cum o fi oare senzatia ca ti se misca pamantul sub picioare si parca ti l-a tras cineva ca pe un fel de pres. Cum or fi o groaza de chestii aiurea si fara sens?
Pai... nu stii pana cand nu ti se intampla. Dar si cand ti se intampla... Ei bine, cred eu, atunci cand ti se intampla sa-ti fie toate alandala si fara nici un fel de sens, ramai fara cuvinte si vrei sa dormi si macar sa visezi frumos. Daca si reusesti, atunci esti fericit. Macar intr-un plan oniric. Macar acolo... macar aici... Suntem, este si se intampla toate asa de relativ si fara nici o noima incat... incat te gandesti ca poate a fresh start si just perfect. Dar pana te obisnuiesti cu ideea poate sa treaca o eternitate. Sau, poate nu mai apuci deloc sa pui nici o caramida si stai asa, printre ruine. Dar, din nou, cine stie? Eu prefer sa ignor timpul care se scurge pe langa mine pana cand nu o sa mai am dupa ce sa ma ascund.

Nu mai asteptati nimic despre Bulgaria. Am lasat-o in urma rau si nici nu mai merita sa o mentionez.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)