Daca semeni trupuri superlative, de ce te astepti sa culegi suflete mari?

Superlativ. Absolut. Superlativ absolut. De fapt, se trece orice granita a unui absolut pentru ca si absolutul are o granita catre ceva mai mult. Uneori grotesc. In cazul de fata de fapt, grotesc. Anyway.
Ma gandeam de ce sunt oamenii - multi dintre - asa de obsedaţi de sex. Nu ma refer aici de practicarea lui, ci de lucrurile care tin de...

Se doreste ca totul sa fie exagerat, artificial daca nu se poate altfel. Nu stiu ce se ascunde, ce se cauta, ce se inlocuieste. Sani mari, buze exagerat de voluptoase, fund extrem de huge *ingnorati pleonasmul*, ochi mari, gene imense, par lung *ma rog, nu neaparat*.

Si, ca sa iasa in evidenta, trebuie puse in  "cutiute" mici. Pantaloni stramti, fuste stramte si scurte, bluze decoltate, luciu dat cu tona ca sa scoata in evidenta buzele, farduri aruncate cu pensula in straturi groase, eventual ceva sclipici pe sprancene.Cercei imensi asa ca la vite - asta nu stiu cu ce are legatura, dar e ridicol uneori sa vezi o fata draguta oarecum si la un moment dat chestiile alea care atarna aiurea dinjosul urechilor. Mda, asta sa zicem ca se incadreaza la categoria - despre gusturi nu vorbim, doar eu vorbesc :D -

Pentru ca un tip cu buze cat cauciucurile de la tir, cu fundul cat o minge de basket si sanii imensi ar fi ridicol, ei aleg de obicei sa-si arate forta lumeasca prin altceva. Prin masini de fite, pantofi kitsch, gel *daca mai e par in dotare*, muschi extrem de exagerati, picioare/busturi/maini epilate -yayks -, camasi ciudate, zambete care te sperie *unii se dau de gol ca-s obsedati prin modul in care rad ca... obsedatii*

Si cate si mai cate si mai cate. Replici. Miscari care s-au incrustat bine in creier pentru ca le-au repetat asa, precum hamsterii.

Oare de ce ne indreptam spre vulgar asa? Nu ma refer la filme/muzica/poze. De ce ne schimbam noi, oamenii, corpurile si ideile, stilul de viata, astfel incat sa facem parte din fenomenul asta aiurea?
Ok, sa inteleg ca putini mai sunt multumiti de viata lor si vor sa o schimbe, din cauza asta ajungand sa se dea in spectacol asa... gratis. Dar, nu-i mai interesant si mai multumitor sa te chinui sa schimbi ceva din ideile sau mentalitatea ta? Sa-ti zchimbi viata lasand la o parte deformarea fizicului.

Incercam sa ne facem placuti unii altora prin fizic. Si, apoi, daca x sau y se poarta urat sau e nu stiu cum *nu-ti raspunde nevoilor sufletesti (expresie bizara)* sari in sus ca a zis, sau nu a zis, ca a facut sau nu a facut, ca poate sau nu, stie sau nu, ii pasa sau nu. Pai... nu tu ai ales asta initial? Nu tu ai mizat pe fizic, ai cucerit fizic, ai cautat fizic? Nu-i absurd sa te plangi acum ca nu exista ceea ce nu ai vrut?

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)