They WERE for me, I WAS for them

Oamenii exista prin noi. Oamenii-colegi, oamenii-prieteni, oamenii-iubiti, oamenii-cunoscuti intamplator. Cand nu mai interactionam cu ei devin simple personaje de amintire, simple idei. Propozitii cu verbul la trecut "X avea parul negru", "Y era in zodia leu", "Z avea o cicatrice pe spate". Dar ei inca le au si sunt vii. Dar sunt vii intr-un alt univers, intr-o alta lume, pentru alti oameni.

 E ca si cum, in mod inconstient, oamenii aia au ramas undeva suspendati in timp, ca si cum ar fi murit. Cel putin pentru tine.

 Si realizezi ca i-ai pierdut undeva pe drum, ca i-ai lasat undeva in urma. Atunci, te trezesti brusc, cand incepi sa vorbesti despre ei si totul se intampla la trecut. 


Comments

Dani said…
Hello, mai, Oana! :) Stii tu, Oana, ca de cand te-am intalnit in tren, cele 3 bloguri pe care iti spuneam ca le citesc in mod constant s-au facut 4?
Nu am scris nimic pana acum, dar postul asta mi-a dat prilejul sa iti spun ca pentru mine faci parte din categoria "people you think about and wonder what ever happened to them".
Felicitari pentru scrierile frumoase si inedite si keep up the good work!
Hey! Merci si sry pt ca am vorbit preeeea mult in tren... Mult prea mult. Am realizat ulterior si m-am simtit weird about it.

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)