Fade away

"O relaţie e ca un curs de la facultate. In timpul ei, inveti cat mai multe despre o persoana, iar apoi, dupa ce te desparti de ea, incepi sa uiti incet, tot".

Cam asa suna o replica dintr-un film. Numai ca era in engleza si, in mod ciudat, suna mai bine in romana. Si am mai lungit-o eu un pic oricum. Ideea e ca e suuuper reala povestea asta, cu lectia invatata si uitata.
Pana la urma, asta faci, Inveti, practici, te obisnuiesti cu anumite lucruri, idei, aspecte s.a.m.d. Apoi incepi sa le uiti. Pentru ca nu le mai folosesti in primul rand, pentru ca nu te mai intereseaza in cel de-al doilea si pentru ca, din experienta proprie cel putin, relatia 2 va fi mai buna decat relatia 1 si relatia 3 mai buna decat relatia 2. So... pentru ce sa mai tii minte sau sa te mai gandesti? In curand tot ce inseamna idei, cuvinte, atingeri chiar si fetze, se estompeaza incet, ajungand la un moment dat sa fie aproape imperceptibile.

Comments

piticescu said…
corect ce zici tu... desi eu cred si in amintiri. stii alea de-ti revin in prezent, orice ai face, cu oricine ai fi sau oricat timp ar trece?
Da, asa e. Sunt si dintr-alea, dar unele lucruri ... elementare ca sa zic asa, le uiti si par asa ciudate, ca din alta poveste, a altcuiva, incat nu le mai simti ale tale si nu prea reusesti nici sa ti le amintesti decat facand eventual un efort de memorie. Daca simti nevoia - si de obicei nu o simti -
Anonymous said…
cum se numeste filmul?

Popular posts from this blog

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!

Scufita Rosie - varianta pentru adulti, versiunea lui Rares

Furiously Happy. Or not.