Taximetristii dau sfaturi amoroase

Zilele trecute cand mergeam spre casa, nenea taximetristu' a tot vb la telefon o vreme, cu o tipa - clienta de-a lui cu care s-a imprietenit - . Si doamna asta voia sa-si paraseasca sotul ca il inselase si i se aprinsesera calcaiele dupa amant.
Foarte "psiholog" asa, taximetristu a inceput sa ii spuna ca o sa regrete, ca se baga in gura lumii, ca amantul ala nu e o relatie stabile - probabil stia mai multe detalii - . Si apoi ii zicea ca sotul ei sigur nu o mai iubeste, dar daca il paraseste e rau de ea, ca e femeie, si femeia nu trebuia sa-si paraseasca sotul. Nu o mai iubeste pentru ca nu e gelos, zicea taximetristul. Si a exemplificat ca nevasta-sa si-a luat un parfum care lui nu-i place si i-a spus ca nu-i place dar intr-o dimineata cand a sosit acasa ea pleca la munca si se daduse cu el si l-a apucat gelozia si i-a zis ca el presupune ca ea isi face un amant, de asta se da cu parfum care lui nu-i place si ca are doua variante: ori renunta la presupusul amant, ori ajunge la doi metri sub pamant si el dupa gratii.

Ultimul sfat a fost  - sterge din memoria telefonului apelul, ca poate vede ca am vorbit si nu vreau sa vina sa ma omoare (sotul femeii) :))

Comments

Popular posts from this blog

Scufita Rosie - varianta pentru adulti, versiunea lui Rares

(lat) Gravida ( plural - gravidas/gravidae) - boala care le transformă pe femei în graviduțe

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!