Newsletter: dulce/amarui

1. Iar au fost mai mult decat e necesar de draguti oamenii in piata si am zambit fals si multumit aiurea de prea multe ori. Poate pentru ca e vineri... But wait, si ei si eu lucram in weekend asa ca vineri is just a myth.

2. Aseara stateam pe geam si vreo 6-7 caini (ca am hainte intregi la bloc) trageau de ceva. Se auzeau niste zgomote bizare si m-am gandit inital ca e vreo bucata halucinant de mare de carne. Sau vreo haina, dar pentru ce sa traga de o haina? La un moment dat, vreo cativa dintre ei au plecat si am vazut ca monstrii aia de caini trageau cu dintii, ca apucatii de un altul, probabil din vreo haita concurenta. Saracul era ca o carpa in dinti celorlalti. Dupa alte cateva minute, numai unul a ramas sa il bata pe celalalt, care schiopata si isi tragea oasele dupa el, incercand sa se ascunda sub o masina sau undeva. Si s-a ascuns, dar cainele celalalt nu l-a lasat in pace. Incerca sa se bage dupa el. Apoi am intrat in casa.

3. Am decis destinatia pentru mini-concediul de la primavara - Barcelona. Cu 150 de euro am rezolvat drumul cu avionul si cazarea pentru trei zile. Fictiv, pentru ca nu am facut deocamdata rezervarile. Daca aveti sfaturi, idei si alte cele, comentati.

4. Afara-s 20 de grade cu plus si caloriferele mele merg la maxim. E atat de cald in casa incat cu un tricou si pantaloni scurti mori de cald. Si daca renunti la haine tot cald iti e. Cand o sa-mi vina factura total aiurea cu suma de peste 350 de lei o sa merg la administratora sa o plateasca ea din pensie. Ma rog, nu o sa merg, dar o sa-mi doresc sa fi mers.

5. Am vazut Mirrors 2 (pentru cunoscatorii genului horror) si e o tampenie.

6. Am vazut o fata foarte simpatica intr-un serial. A aparut asa, vreo 15 secunde, in patru secvente. Avea un prieten peltic. Lovely :)

7. Nu e nici un fel de toamna afara, decat asa rar, ca o inganare aiurea. Bleah. Expresia de "get a life" imi vine sa mi-o zic mie, zilnic, de 10 ori pe zi, cu toate ca am a life intr-un sens preponderent pozitiv. Someone amuse me...

Comments

Popular posts from this blog

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!

Scufita Rosie - varianta pentru adulti, versiunea lui Rares

Furiously Happy. Or not.