Teoriile conspiratiei: de ce a murit Madalina Manole?

Ca e mare nebunie in jurul mortii Madalinei Manole deja stim si ne-am saturat. Cu toate acestea, avand in vedere si faptul ca in jurul nostru sunt multi nebuni - bine, toti suntem nebuni, dar unii mai mult decat altii - mi se pare bizar ca nu au aparut tot felul de teorii bizare. Sau or fi aparut si nu le-am vazut eu.
Anyhow, gandindu-ma la cativa oameni mai şui pe care-i ştiu eu - şui nu neapărat in sens negativ :D, pentru ca ei o sa se recunoască - haideţi să vedem ce ar fi putut să ducă la moartea Mădălinei. Fanilor. nu fiţi lezaţi, e o chestie scrisă la mişto şi într-o dungă, să-i spunem pompos pamflet.

Să ne legăm de faptul că Manole stătea lângă un aeroport. So, una ditnre variante ar fi că din cauza antenelor de pe acolo i s-a produs un dereglaj energetic. Sau, creierul i-ar fi fost atacat de cine ştie ce unde - asta mi-a zis şi mie cineva cand lucram acum mulţi ani la Zapp, că toate antenele alea de telefonie mobila îmi pot distruge creierul şi organismul samd :p - Astfel, Mădălina Manole ar fi fost împinsă de "tehnologia malefică să îşi ia viaţa - . Nu că nu ar exista o urmă de adevăr în ideea că toate emisiile astea ne afectează.

Pe de altă parte, un obsedat de ozn-uri ar spune că în zona aeroportului ar zbura şi omuleţii verzi/gri şi ei au împins-o pe vedetă la sinucidere. Mai mult, de ce să nu spunem că au răpit-o sau i-au răpit... sufletul. Şi analizând ne dăm seama că asta se întâmpla periodic, în zilele de... miercuri sau când avea ea crizele despre care vorbeau ai ei părinţi şi/sau soţ.

Pe de altă parte, poate exista o conspiratie asa cum sunt... Iluminatii - cunoscătorii stiu despre ce vorbesc. Dar nu ei. O conspiraţie similară, o adunare, o grupare, o ceva formată din toţi cei care susţin muzica "bună" promovată de ceva ani. Şi ei, prin metode oculte şi bizare îi detemrină pe artişii care cândva aveau ceva de zis să o ia razna şi să dispară. Iar Mădălina Manole tocmai revenea pe piaţă şi astfel au zis că e timpul să "o rezolve".

Alte ipoteze absurde? Cele care sunt deja prezentate de câţiva oameni din anturajul ei, dar astea sunt peste tot prin mass-media.

Aaaaa.... uite cum, dacă îţi treci în revistă cunoştinţele - şi oameni, şi idei - ajungi să mai găseşti una. Voila! Ştim că Jim Morrison, Janis Joplin, Kurt Cobain, Jimmy Hendrix, Bruce Lee şi alţi câţiva au murit tineri. De parcă, în cazul unora, ar fi fost un fel de "must have"  al celebrităţii. Mai ales dacă ne gândim la cei mulţi - primii din lista mea - care au murit fix la 27 de ani, născându-se astfel ideea de un fel de blestem al acestei vârste. Mădălina nu era atât de tânără, deci, din păcate, nu se încadrează. Dar murind de ziua ei, parcă face lucrurile mai... altfel.

Ce cred eu? Nu vânez conspiraţii. Femeia avea probleme, era un om extrem de slab care a decis plină de egoism să îşi ia viaţa fără a se gândi la cei din jur cărora le-a distrus viaţa. Ca orice alt sinucigaş. Că era vedetă, asta e partea a doua şi de aici au apărut toate minunăţiile de discuţii, certuri şi bizarerii. Şi apoi, dacă nu ne-ar încânta tot tam-tam-ul nu l-am mai face, dacă nu ar interesa pe nimeni nu s-ar mai difuza şi cu asta basta. Vorba aia, sp arunce cu piatra ăla care nu a urmărit vreo ştire scandaloasă despre moartea Mădălinei Manole şi care nu a discutat, măcar o dată, cu amici/rude/colegi despre ea.
Panem et circem.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)