Altceva despre Şerban Huidu

Toata lumea transmite diverse urari, incurajari samd. Ok, normal, perfect, de apreciat şi, pana la urma, foarte bine. Eu ma gandesc la altceva, evident.

So, Serban Huidu s-a lovit la cap in urma accidentului de schi din Austria. Oamenii au sarit repede sa comenteze. Sa sustina. Pentru ca asa simt ei, asa le cere jobul daca lucreaza in presa sau pur si simplu asa stiu ei ca se face si scriu pe Facebook ,Twitter, forumuri samd.

Starea lui Huidu e stabila, numai ca, asa cum probabil ca stiti cei mai multi dintre voi, o lovitura la cap poate fi naspa. O lovitura usoara la cap poate sa provoace un cheag de sange aiurea ce se poate  manifesta intr-un moment asa, absurd si stupid, cand toate ti-s dragi, dupa mult timp de la respectiva lovitura. Asta daca nu se absoarbe sau daca nu iti vine de hac sau semi-hac pe moment. Good.
Presupunand ca starea lui Huidu e stabila, asa cum spun medicii austrieci care nu-s dusi la fel ca si noi dupa toata ideea asta de senzational si de a scoate in fata ce-i mai naspa, apare ideea. Ideea despre care voiam de la inceput sa scriu.

Cand Huidu o sa-si revina o sa intre pe Facebook si pe Google samd si o sa vada toate commenturile alea. Mie mi se pare asa bizar. E ca un fel de... afterlife in care vezi ce cred oamenii, ce zic si cum au comentat tot felul de lucruri in timp ce tu erai in coma, indusa sau nu. Dar ca idee. Mie mi-ar da un sentiment ciudat. Nu aiurea, poate din contra, dar ciudat, nu stiu cum. Ca si cum ai fi invizibil si ai patrunde asa, in casele si sufletele celorlalti.

Si, ca sa fie si ceva funny, o teorie dusa rau, parerea mea :) Pe agentia.org e un material in care se vorbeste despre faptul ca Serban Huidu ar fi fost blestemat de Mircea Badea. Ba mai mult,ar fi un blestem asupra intregii echipe de Carcotasi, deoarece anul asta in ianuarie a murit Toni Tecuceanu, iar acum a avut loc accidentul asta. Nu e ideea lor, ci e o idee de-a cititorilor lor, care ii roaga sa investigheze situatia... blestemului.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)