Asculta vremea de la "ghicitorii meteo", la tine pe calculator

Vremea ne ia mereu prin surprindere, iar buletinele meteo au devenit, pentru unii dintre noi, adevăraţi factori care ne dictează garderoba, traseul şi, de ce nu, starea de spirit pentru ziua ce urmează şi cele câteva de după ea.
Site-uri cu informaţii meteo sunt cu grămada. Cifre şi indici oarecum seci. Direcţi şi la obiect. În schimb, dacă vrei prognoză, informaţii bine documentate şi explicaţii profesioniste, poţi să iei legătura cu un expert. Sau, să aştepţi până la finalul buletinului de ştiri pentru a vedea "Vremea". Cum într-o lume complicată internetul ne simplifică vieţile, de ce să nu ai buletinele meteo, în format video, la un click distanţă.
Un astfel de site, care oferă, în format video, luni prognoza pe săptămâna care va urma, iar joi prognoza pentru weekend este vremea.meteoromânia.ro. În plus, de aici poţi auzi direct din gura experiţilor cum va fi iarna, explicaţii şi analize ale vremii pe o perioadă îndelungată sau ale informaţii de interes general pentru ca micile capricii meteo să nu te mai ia prin surprindere.
Dacă vrei să ştii ce te aşteaptă iarna asta, intră pe site-ul vremii şi scapi de surprize.

Comments

Popular posts from this blog

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!

Scufita Rosie - varianta pentru adulti, versiunea lui Rares

Furiously Happy. Or not.