Oamenii sunt buni, sunt buni, sunt buni...

Oamenii sunt mai buni dimineata. Poate pentru ca sunt inca sub influenta viselor si nu s-au lovit de realitate. Sau poate pentru ca sunt adormiti si au un zambet tamp, pur si simplu.

Oamenii sunt mai buni la pranz, cand isi dau seama ca ziua e pe jumatate gata si se pot intoarce in curand la... influenta viselor.

Oamenii sunt mai buni dupa-amiaza cand pleaca spre casa. Sau ajung. Sau sunt deja acolo. In orice caz, sunt mai buni.

Oamenii sunt mai buni seara, inainte sa se culce. Cand se uita plictisiti la un film, mananca lucruri deloc sanatoase, beau un pahar cu vin rosu, sec... sau alb, dulce. Fac sex, isi verifica frenetic facebook-ul sau citesc ce a mai aparut pe bloguri.

Oamenii sunt mai buni oricand, exceptie facand momentele in care ai nevoie de ei. Sau au nevoie de tine. Sau ii intalnesti, sau le vorbesti, le trimiti mailuri, le ceri explicatii, le analizezi expresiile incruntate, beau cafea, fumeaza o tigara sau mananca o briosa. Isi cearta copiii, urmaresc stirile, merg cu metroul sau claxoneaza in trafic. Se plimba prin parc sau traverseaza strada. Atunci, si numai atunci, oamenii sunt rai, tristi, imposibili, agresivi, absurzi, obtuzi. Atunci si in alte cateva situatii. In rest, oamenii sunt buni. Deseori cand sunt singuri, ca sa nu ii vada nimeni.

Comments

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)