William&Kate + Camila = Giovani Becali

Da, de mult nu mai pusesem pe blog vise cu vedete. Sau, fie, personaje cunoscute. Well, nu am scris multe de mult timp pe blog. Dar sa (imi) revin.

Eram cu un coleg, la nunta lui William&Kate. Nunta care se desfasura intr-un aeroport, iar Camila Parker, nevasta printului Charles avea o rochie rosie rau, o palarie suie cum poarta madamele pe la ei pe la ”curtea regala” si cand se sa urce in autobuzul care ducea invitatii de la aeroport la... avion probabil, a calcat intr-o balta si a cazut.
Sanse sa mergem in delegatie la nunta? :)) - tare gluma asta -

Acelasi coleg cu care eram la nunta regala, Bogdan G., a visat si el o personalitate :D azi-noapte. L-a visat pe Giovani Becali. Voia sa mearga la nu stiu ce meci si s-a urcat intr-un taxi scuuuump rau (3,9 lei/km). Nervos a coborat la prima intersectie, a inceput sa loveasca usa taxiului cu piciorul si atunci a aparut Giovani Becali, care l-a luat la rost. Pana la urma, B.G. l-a rugat pe nenea fratele varul lui Gigi Becali - prezenta vie in visele mele acum vreo doi ani, dupa cum probabil ati citit la mione pe blog - sa il ia cu masina. Si l-a luat... cu ditamai limuzina.

Visele - ambele - sunt mai funny si mai spumoase spune prin viu grai sau povestit pe blog cand ai timp - acum sunt in redactie, deci n-am dar a trebuit sa scriu rpd ceva - . Visul meu are si o continuare, dar nu e de spus live. Nu ca ar fi interzisa celor slabi cu inima, minorilor samd, dar include idei care pot duce la idei paranoice si discutii pe ascuns de genul - Si-a dat demisia. A primit ofera. Pleaca nu stiu unde - Si v-ati prins, ca idee, dar visul vizual si nu numai a fost tare, tare, tare. :)

Comments

Popular posts from this blog

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!

Scufita Rosie - varianta pentru adulti, versiunea lui Rares

Furiously Happy. Or not.