De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

1. Bărbații vor rămâne mereu copii deoarece au nevoie tot timpul de atenția femeilor. După ce scapă de mamă, dau de iubită, care continuă să le calce hainele, să le gătească, să aibă grijă de ei de parcă nu ar fi oameni maturi și responsabili.
2. Bărbații vor rămâne mereu copii pentru că la 2 ani se joacă cu mașinuțe de plastic, iar la 22 cu unele mai mari. Pentru că schimbă jocurile pac-pac cu armele adevărate. Pentru că petrec, la orice vârstă, ore în șir în fața computerului... jucându-se.
3. Bărbații vor rămâne mereu copii pentru că sunt ușor de păcălit. La 3 ani, îi calmezi cu o bomboană, iar la 30 cu o dulceață de domnișoară.
4. Bărbații vor rămâne mereu copii pentru că sunt incapabili să poarte o discuție serioasă, cu partenera de viață, deoarece pentru ei comunicarea nu este atât de importantă.
5. Bărbații vor rămâne mereu copii deoarece ”merg pe afară cu băieții” și la 5, și la 15, și la 50 de ani.

Comments

Unknown said…
ei hai ca nu-s toti asa... eu cu 1 sunt doar partial de acord, cu 4 deloc si cu 5 la mine e fix invers... in schimb sunt de acord ca pretul jucariilor la noi creste proportional cu varsta, si ca o dulceata de domnisoara nu numai ca ne pacaleste dar ne face sa gadim ca la 2 ani
Mogulu said…
cum generalizeaza unii :)) barbatii sunt asa, barbatii sunt asa. ca sa fiu rau, e valabila si generalizarea "femeile sunt curve"?
Si stii care e cea mai tare chestie? Majoritatea femeilor, daca le intrebi, iti spun sincer ca isi doresc un copil! :D
Dani said…
Dacă a fi matur şi responsabil înseamnă a găti şi a călca, atunci...pot fi femeile mature şi responsabile şi pentru bărbaţi! Ei au alte treburi : de la a conduce lumea...până la a găti (când vor) mai bine decât o fac femeile !
Mama ce rai sunteti :))

Vlad - tu mergi... in casa cu baieti, daca e exact invers? :p - ca sa nu interpretez gresit -

Ciprian - da, sunt unele, cum si unii barbati sunt copii din 1, 2 sau 5 puncte de vedere. Nu inteleg de ce esti atat de atacat :D

Dani - da, a fi matur si responsabil inseamna sa iti poti purta singur de grija, sa nu mori de foame si sa nu mergi la o sedinta cu camasa necalcata, pe de o parte. Pe de alta, femeile conduc mai mult decat barbatii nowadays. Si bravo lor ca pot sa conduca lumea, sa intretina familia si sa faca ,mancare, toate in acelasi timp. Ba poate sa mai creasca si 1-2 copii. Din pacate, natura a facut in asa fel incat barbatii sa nu poata niciodata sa faca tot ce fac femeile :)
Anonymous said…
Depinde foarte mult de barbat. Dupa ce puncte de vedere ai despre barbati nu ai nimerit prea bine :D
@Anonymous - In primul rand nu cred ca nimeresti, ci alegi si in cel de-al doilea nu conteaza numai cum e el, ci si cum esti tu. Si, da, ca punct de vedere - general vorbind - asa cred ca e, fie ca ma incadrez aici sau nu.
Anonymous said…
De acord cu tine...alegi si esti ales.
Atunci sa inteleg ca esti in postura de femeie care calca, spala, gateste etc...doar ca el - barbatul - sa continue sa fie "copil"?? Nu e chiar echitabil. Desi ma aflu in postura "copilului" cum ne-ai numit tu...totusi am maturitatea sa-mi las prietena sa fie si ea copil, nu numai eu :)
Cred ca stai mai anapoda cu intelesul, ca sa zic asa. Si, pe de alta parte, de ce comentezi un blog pe care nu il citesti? Daca l-ai citi, nu mereu si cu atentie, dar pe ici pe colo, ai sti ca fac multe, dar nu calc pentru ca nu-mi place si de gatit nu am mereu timp.

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

Sandy Belle :)