Un loc misto din Bucuresti: gradina japoneza

Weekendul asta - adica duminica - am iesit la... iarba verde so to say, in mijlocul capitalei - mai spre nord asa :) - in Herastrau, in gradina japoneza. Am mai fost sa stau cu fundul pe un petic de iarba, dar de data asta am luat frumusel patura, carti de joc, niste chipsuri rumenite in cuptor ;), o limonada facuta de mine cu miere si cativa samburi de lamaie :D, o carte de citit - el - si carte de colorat plus trei cutii de creioane - eu - .


Am mers frumusel, era cald afara si acolo racoare si bine. Plin de liceeni dintr-aia faini, cu chitara sau cu mingea, unii care se sarutau de zor, altii care vorbeau chestii misto, serioase, filosofale.

Am colorat - eu - , citit - el - , am jucat carti - noi - s-a minunat lumea de mine cred, dar in ideea ca or fi zis ca am 17 ani poate nu s-or fi minunat atat de tare. Dar, nah, exista vreo lege care iti interzice sa colorezi dupa varsta de 6 ani?! Plus ca aveam pantaloni scurti, doua codite si ochi mari si mirati. Anyhow.In Bucuresti, si totusi altfel, liniste, aer, racoare... dragut. Pana a venit o tanti gardian super draguta, care ne-a zis ca la 7.30 s-a inchis. Era aproape 8. Nu-i bai, soon revenim. Tot cu carti de colorat, citit, jucat.

Comments

Popular posts from this blog

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!

Scufita Rosie - varianta pentru adulti, versiunea lui Rares

Furiously Happy. Or not.