Barely legal

Incidentele - ziua mea anul asta, anul trecut si femeia de la tigari poate le-ati citit la mine pe blog. Daca nu, un scurt review ca sa nu stau sa le caut pe toate sa pun linkuri.
  • anul trecut de ziua mea un nene taximetrist nu m-a crezut ca fac 27 de ani
  • anul asta mi-a fost jena la patiserie sa zic ca am 28 in ideea ca o sa creada ca fabulez si am spus 23
  • o tanti mai în vârstă de la un magazin de la mine de la bloc, acum trei ani cand m-am mutat acolo imi tot cerea buletinul cand voiam sa-mi iau tigari si altfel nu-mi dadea.
Acum, zilele trecute, eram la un magazin sa-mi iau tigari, cand vine la mine o tipa - cu o mie de ani mai tanara decat mine - conversatia o cititi mai jos:

-Vă luați țigări?
- Da.
- Știți sunt de la Marlboro, avem o promoție.... (scurtă pauză) dar aveți 18 ani?
- Da, am... (scurtă pauză penibilă pentru că mă gândeam... câți ani am) 28.
Don'șoara a zâmbit puțin - siiiigur nu m-a crezut - și mi-a explicat promoția ș.a.m.d.

De vreo... 15 ani or so mi-am tot dorit sa am 30 de ani și apoi peste, și peste pentru ca oamenii mari - adulti - sunt intotdeauna luati in serios. Acum nu ma mai chinuie faza cu luatul in serios pentru ca lucrurile care ma deranjau de genul - ce stii tu, ca esti copil samd - au disparut, dar acum ma enerveaza ca desi am 18+10, come on!!!! tot mai degraba m-ar crede cineva daca as spune că am 15 mai bien decât dacă i-aș zice vârsta reala. Oare ar trebui să-mi doresc să am 65? Daca și atunci mă mai întreaba cineva dacă am 18 ani, life sucks! Faza cu - e bine ca pari mai tanar, pe mine ma lasa rece.

Comments

Bogdan said…
:)) f tare; am patit si eu ceva similar cand m-am dus la un chiosc sa iau tigari. Eram cu un prieten, mai scund decat mine, nu avea barba, piele de copil asa pe fata aproape, eu cu cearcane, neras, inalt. Din noi 2 ma intreaba pe mine vanzatorul daca am 18 ani ? cu vreo 2 ani inainte de asta, la liceu, eram cu un alt prieten, de data asta prietenul e mult mai solid, mai bine cladit, mai mare si o tipa se baga in seama cu noi (jucam baschet) si la un moment dat zice ca ea are impresia ca eu sunt mai mare decat prietenul meu ca varsta. Deci, nu mai inteleg nimic. Ori in 2 ani m-am schimbat la 180 de grade ori lumea vede in tine ce vrea sa vada. :) Eu zic ca ai putea sa profiti insa de asta si sa trimiti pe altii sa iti cumpere tigari, daca tu tot esti minora :))))

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)