Mamaia e un fel de Facebook real life. De ce? Uite de ce!

O tanti la tv, la stiri, a spus acum cateva minute ceva de genul ”Cine nu merge la Mamaia nu există, pentru că Mamaia e un fel de Facebook... real life - or something - .

Ma gandesc cu groaza ca mama si tata au fost anul asta la Mamaia, ca e mai curat, mai comod, mai... asa pentru oameni adulti, seriosi si pretentiosi. Daca au fost, sunt en vogue. Eu am Facebook virtual, ei real life.

Dar, trecând peste... de ce?

Păi, pe Facebook intalnim o groază de pitzi - sau fete-bibelou cum ziceam anterior-. La Mamaia colcăie plaja si cluburile de don'soare dintr-astea.

Pe Facebook ies unii la agatat. La Mamaia sunt convinsa ca e asa.

Pe Facebook iti scrii mare si tare statusul - single -  - in a relationship with - . La Mamaia si mai si. Probabil mai mult decat - in a relationship with - afisezi faza cu - single - .

Pe Facebook iti pui poze, la Mamaia pozezi. Tot aia e. Ideea e sa-ti vada lumea costumele de baie, silicoanele shiny si buzele date cu ruj de un centimetru... la plaja.

Pentru pasionatii de Farmville sau Barn...something

Pe Facebook ai ferma unde cresti vaci, oi, capre si diverse alte dobitoace. La Mamaia, ce-i drept, nu le cresti. Doar le vezi, le mangai, le mulgi :)) Deci, pana la urma e la fel - ai animale in lumea virtuala din FB, dar aceleasi le vezi si in cea reala de la Mamaia.

Ce ramane de adaugat?

Comments

Anonymous said…
Io-s mai retras de felul meu si daca n-as fi obligat dimpotriva de job, as fi multumit sa intalnesc o singura persoana, live sau virtual, pe saptamana, cam o ora-doua. Iar sloganuri gen 'cine nu-i colo nu exista' imi creaza o dispozitie de numa', ceva gen 'really? just watch me!' :))

Asta fu preambulu'. Acu' vine ideea a adevarata: totusi, ma lasa rece, pana la urma (adica nu ma intristeaza/indigneaza) ce se intampla pe Facebook sau plaja la Mamaia. Adica, prin contrast cu cugetarile (stiu, cacofonie) de mai sus. Carevasazica - so what? Oamenilor le place sa 'socializeze', indiferent cat de profund sau superficial e vazuta chestia individual. Si nici nu exista o lege impotriva shallowitatii, sau ce-o fi aia la care se facu aluzie aci. Si-atunci, care-i marea surpriza, sau marele motiv de acreala, ha? Asa mi se paru mie tonul, cel putin, si ma curiozita de tot (?)... Mai ales ca observ interesul persistent in legatura cu fetitele-bibelou, deci deduc ca nu-i doar o treaba de moment, datorata varsarii cafelei pe persianu' al nou de plastic :)

Vai, cat am zis si cat s-a facut ora! Revin in cateva luni :))

Popular posts from this blog

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!

Scufita Rosie - varianta pentru adulti, versiunea lui Rares

Furiously Happy. Or not.