Afla cum vei muri!

Americanul Harold Camping, care anunţase sfârşitul lumii pe 21 mai şi care acum şi-a schimbat predicţia, a povestit cum se va petrece totul.

 
Aşadar, lumea va fi distrusă pe 21 octombrie şi doar cei credincioşi şi fără de păcat vor fi salvaţi. De fapt, nu vor trăi în continuare pe Pământ, ci vor fi absorbiţi în Rai, unde vor avea viaţă veşnică.


Dar cu restul, cu păcătoşii, cu ateii, ce se va întâmpla? Vor pieri în chinuri groaznice, în foc sau în apă? Cum va arăta apocalipsa pentru ei? Harold Camping spune că nimeni nu trebuie să îşi facă griji. Mai pe româneşte, sfârşitul lumii nu o să doară, ci va veni lin şi frumos, ca un somn odihnitor deoarece totul se va petrece calm şi fără ca vreun păcătos să îşi dea seama, fără ca vreo persoană să aibă de suferit fizic. Pentru că spiritual, pe toţi îi aşteaptă Judecata de Apoi.

Rămâne de văzut dacă vine sau nu sfârşitul lumii, deoarece, pentru a nu cădea iar în penibil cum s-a întâmplat pe 21 mai, Harold Camping a ţinut să precizeze că este posibil să vină apocalipsa.

Comments

Popular posts from this blog

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!

Scufita Rosie - varianta pentru adulti, versiunea lui Rares

Furiously Happy. Or not.