Unde ai vrea sa stai inchis 48 de ore? Sau... fie, 72

Intr-un scenariu dintr-asta absurd, ai ramane inchis, 48 sau... 72 de ore, intr-o camera din casa. Da, casa ta. Fara sa ai telefonul mobil la tine, detaliu important pentru ca daca ai telefon ai aproape tot ce-ti trebuie: discutii interminabile cu prietenii, internet, jocuri...
In fine. Alegerile, indiferent de zecile de camere pe care le ai tu, ar fi cam asa:

Bucatarie
Ai aragaz, frigider, deci poti sa-ti petreci timpul mancand pe saturate. In ideea ca ai mancare. Dar e cam incomod sa dormi pe un scaun sau pe jos, pentru ca e frig, chit ca dai drumul la aragaz... si eventual te asfixiezi.

Dormitor
Ai pat, ai calculator/carti. Poti sa petreci timpul uitandu-te stand pe internet si sa te gandesti ca e o zi normala, in care uiti de toti si toate sunt mirajul www-ului.

Baie
Poti sa lenevesti in cada. Ai si toaleta acolo. E cam mic spatiu, nu ai televizor si PC, dar te transformi in versiunea Tu la 183 de ani, cu pielea zbarcita. Dar mirosind frumos.

Sufragerie
Ai televizor/carti/ aparate de gimnastica. poti sa petreci timpul uitandu-te la filme aiurea sau

folosind, finally, toate aparatele care stau pe post de mobila intre cei patru pereti.

Asa ar fi la mine acasa, de exemplu. Daca la tine in sufragerie exista si toaleta si cada si aragaz, atunci te-ai scos. Sau daca ai un jacuzzi in baie si un televizor mic in bucatarie, lucrurile stau iarasi altfel. Dar, totusi, tu ce ai alege? Pe mine ma bate gandul sa stau in dormitor 72 de ore... dar as muri de foame. Sau as sta in bucatarie... dar as muri de plictiseala... Reamintesc, toate scenariile exclud prezenta vreunui telefon mobil care ar salva orice situatie.

Comments

Anonymous said…
pe balcon
Mda... Pe balcon mi+ar placea si mie sa stau... de+as avea balcon.
Stefan said…
in hol... as avea senzatia ca ma pregatesc sa ies

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)