Sex intre vecini

Vecinii nostri fac sex. Nu e nimic anormal - bine 100%, asta numai ei stiu -. Ideea e ca se aude destul de bine ce se intampla si in dormitorul celor din stanga si, mai ales, al celor din dreapta - care sunt mai tineri si mai...vocali -. Se aude uneori atat de bine incat ai impresia ca, intr-un fel bizar, participi si tu la activitatea lor nocturna - deseori diurna in cazul celor din dreapta -.

Si, daca tot te simti inclus in intimitatea lor, parca iti vine chiar sa faci ceva pentru a contribui intr-un fel sau altul.

De exemplu... poti sa bati in perete ritmic, dupa cum patul lor, miscat de pasiune, loveste in perete, pe partea lor. Sau ai putea sa ii incurajezi - desi e clar ca nu mai au nevoie de incurajari -. Pana una-alta, ai putea sa mergi la ei la usa, cand atmosfera se linisteste si sa ii feliciti.

Sau, si mai bine, poti sa-ti lasi copilul in pat 80 de secunde dupa ce se trezeste infometat - e de ajuns sa ajunga de la scancit la zbierat - si sa tai orice pofta de amor si in dormitorul din stanga, si in cel din dreapta. Pentru totdeauna.

Comments

Popular posts from this blog

Opreste-te, clipa! Esti atat de frumoasa!

Scufita Rosie - varianta pentru adulti, versiunea lui Rares

Furiously Happy. Or not.