Realitatea cu bocanci

Sunt anumite chestii care stau dincolo de cuvinte, imagini, imaginatie... de orice. Ca un delir din care nu mai vrei sa scapi. Cum se intampla atunci cand ai un serial intreg de vazut, downloadat de pe net, si te uiti la cat mai multe episoade intr-o singura zi. Mi se pare o zi aproape perfecta ziua de azi pentru ca e toamna si pentru ca in ultimele 12 ore am tras de cele mai nebanuite limite. Dupa cateva randuri aruncate aiurea, sa zic si despre ce-i vorba. Mi-am petrecut duminica dormind. Asa... toata ziua. M-am trezit la un moment dat si mi-a fost ciuda ca realitatea pe care o visam se risipea incet si oarecum dureros. Am inchis ochii si-am intors spatele zilei de azi cu tot ce presupunea ea si-am inceput iar sa visez. Si apoi iar si iar si... intr-un final a trebuit sa deschid ochii si sa zic "ok, asta a fost. fun is over." Nu o sa ma satur niciodata sa inteleg cum si de ce. Am vazut acum multi multi ani un film cu Sandra Bulock... parca in care avea un fel de viata "dubla". Noapte de noapte visa o continuitate a noptii precedente, incat la un moment dat nu mai stia daca viata e vis si visul realitate si ambele se indreptau spre o oarecare perfectiune incat nu stia ce sa mai aleaga.
Imi pare rau de cei pe care-i aud ca nu viseaza. Really now! E trist rau de tot. Vreau sa-mi termin treaba, sa ma plimb prin parc si apoi sa revin la realitatea cu care, greu m-am putut desparti putin mai devreme... chiar daca o sa fie alta. Gandindu-ma la anumite chestii, o sa o numesc "Realitatea cu bocanci". Nume oarecum plastic si adolescentin dar care i se potriveste de minune. Nu exista "de ce". Pur si simplu.

Comments

purliv said…
Don't get used to it. E doar o chestiune de timp pana or sa ajunga si acolo. Si ce pacat ar fi sa ajungi in situatia in care solutia de scapare din lumea ta de vis sa fie realitatea...
Tzuni said…
Da, stiu. Nu e vb de solutia de scapare sau whatever. Si realitatea e ok. Dar pentru unele lucruri nu ai timp decat in "cealalta realitate" unde timpul e altfel. Si, in al doilea rand, unele lucruri nu mai sunt posibile decat acolo...
purliv said…
nici nu am vrut sa sugerez ideea de "scapare". departe de mine genul asta de gandire. cred ca ma raportam mai mult la experienta personala. dar sunt sigur ca nu e unica. vor ajunge si acolo si vor ponegri ceea ce ti-a mai ramas intim/sacru sau whatever. o sa vezi. time is free for all. but it comes with a price.
Tzuni said…
Pana atunci... daca... Merita.
purliv said…
da... in fapt nici eu nu m-am sustras acestei placeri. have fun :)

Popular posts from this blog

HELP! Glume, bancuri si altele asemenea...

De 1 iunie e ziua barbatului, pentru ca ei raman TOATA VIATA copii

Sandy Belle :)